Üdvözlünk a megújult ZsibiZoo webáruházon!

Kérdésed van?
Hívj: +3620 316 2502

JK Animals Matrac Bella L
JK Animals Matrac Bella L
14 900 Ft

JK Animals Matrac Bella L

JK Animals Matrac Bella L
JK Animals Matrac Bella L
JK Animals Matrac Bella L
JK Animals Matrac Bella L
JK Animals Matrac Bella L
Gyártó
JK Animals

A Matrac Bella L egy luxus kényelmű, nagyobb méretű kutyák számára készült matrac. A felső rész puha plüssből, az oldalak vízálló oxfordi anyagból, az alsó rész pedig csúszásgátló műanyag kiemelkedésekkel ellátott nylonból készült.

Mérete: 91x61x8 cm, a töltet nem szőtt textília és PP pamut. Kézzel mosható 30°C-on.

14 900 Ft
Részletek

A Matrac Bella L ideális nagytestű kutyák számára, akik kényelmes fekhelyet keresnek. A matrac puha plüss felső része kellemes pihenést biztosít, az oldalsó oxfordi vízálló anyag pedig megvédi a matracot a nedvességtől. Az alsó része csúszásmentes műanyag kiemelkedésekkel ellátott nylonból készült, amely biztosítja a stabilitást a padlón.

A töltet nem szőtt textília és PP pamut, ami tartós és kényelmes fekvést biztosít. A matrac 91 cm hosszú, 61 cm széles és 8 cm magas, így megfelelő alátámasztást nyújt nagytestű kutyáknak is. A matrac mosható kézzel 30°C-on, így higiénikusan tisztán tartható. A termék vákuumcsomagolásban érkezik, és kicsomagolás után 24-72 órán belül visszanyeri eredeti formáját.

 

Az oxfordi vízálló anyag egy speciális, szövött anyag, amelyet elsősorban tartósságáért és vízlepergető tulajdonságáért értékelnek. Ezt az anyagot gyakran használják kültéri felszerelésekhez, például táskákhoz, bútorokhoz és kutyamatracokhoz. Az oxfordi anyag egyedi szövési mintája erős és ellenállóvá teszi a mechanikai igénybevétellel szemben, miközben megakadályozza a víz beszivárgását. Ideális olyan termékekhez, amelyek nedves vagy kültéri körülmények között kerülnek használatra.

Adatok
Cikkszám
45780-1
Hasonló termékek