Üdvözlünk a megújult ZsibiZoo webáruházon!

Kérdésed van?
Hívj: +3620 316 2502

JK Animals Matrac Bella M
JK Animals Matrac Bella M
11 900 Ft

JK Animals Matrac Bella M

JK Animals Matrac Bella M
JK Animals Matrac Bella M
JK Animals Matrac Bella M
JK Animals Matrac Bella M
JK Animals Matrac Bella M
Gyártó
JK Animals

A Matrac Bella M egy kényelmes, közepes méretű kutyamatrac, amely puha plüss felsővel, vízálló oxfordi oldalakkal és csúszásmentes, műanyag kiemelkedésekkel ellátott nylon alsó résszel rendelkezik.

A töltet nem szőtt textília és PP pamut. A matrac mosható kézzel, 30°C-on, mérete 71x58x8 cm.

11 900 Ft
Részletek

A Matrac Bella M luxus kényelmet biztosít közepes méretű kutyák számára. A matrac felső része puha plüssből készült, amely kellemes pihenést nyújt kedvencének, míg az oldalsó része oxfordi vízálló anyagból van, amely védi a matracot a nedvességtől. Az alsó rész csúszásgátló műanyag kiemelkedésekkel ellátott nylon anyag, ami megakadályozza, hogy a matrac elmozduljon a padlón.

A töltet nem szőtt textília és PP pamut, amelyek kényelmet és megfelelő támasztást biztosítanak a kutya testének. A matrac mosható kézzel 30°C-on, így könnyen tisztítható és hosszú távon is higiénikus. A terméket vákuumcsomagolásban szállítják, így kicsomagolás után 24-72 órán át hagyni kell regenerálódni, hogy visszanyerje eredeti formáját és méretét.

A matrac 71 cm hosszú, 58 cm széles és 8 cm magas, színkombinációja pedig elegáns sárga-szürke. Az alsó rész csúszásgátló kialakítása biztosítja, hogy a matrac mindig stabilan maradjon, függetlenül attól, hogy a kutya milyen aktív. Ez a termék ideális választás minden közepes méretű kutya számára, aki kényelmes és praktikus fekhelyet keres.

 

Az oxfordi vízálló anyag egy speciális, szövött anyag, amelyet elsősorban tartósságáért és vízlepergető tulajdonságáért értékelnek. Ezt az anyagot gyakran használják kültéri felszerelésekhez, például táskákhoz, bútorokhoz és kutyamatracokhoz. Az oxfordi anyag egyedi szövési mintája erős és ellenállóvá teszi a mechanikai igénybevétellel szemben, miközben megakadályozza a víz beszivárgását. Ideális olyan termékekhez, amelyek nedves vagy kültéri körülmények között kerülnek használatra.

Adatok
Cikkszám
45779-1
Hasonló termékek