Üdvözlünk a megújult ZsibiZoo webáruházon!

Kérdésed van?
Hívj: +3620 316 2502

Trixie Macskamenta Spray 50 ml
Trixie Macskamenta Spray 50 ml
1 000 Ft

Trixie Macskamenta Spray 50 ml

Gyártó
Trixie
Macskamenta sprayt keresel? Tekintsd meg webáruházunkban. valamint válogass további kínálatunkból! Rendeld meg akár ingyenes kiszállítással!
1 000 Ft
Egységár: 20 000 Ft/L
Részletek

Szeretnéd játékos viselkedésre ösztönözni macskádat? Vagy megakadályozni azt. hogy kedvenced összekarmolássza a bútorokat? Akkor a Trixie Macskamenta Spray a lehető legjobb megoldást kínálja Neked. A macskamenta természetes növény. ami a benne lévő nepetalacton nevü anyagnak köszönhetően macskádat izgatja ill. stimulálja. 

 Trixie Macskamenta spray játékra inspirál. s különösen érdekessé. vonzóvá teszi cicád számára a játékokat. anyagokat. kaparófákat vagy más tárgyakat. Már egyszeri befújása elegendő ahhoz. hogy macskádat játékra ösztönözze. vagy kaparási ösztönét az Általad kívánatosnak tartott helyen élje ki. Teljesen természetes. és a legkiválóbb macskamenta felhasználásával készül.

 Trixie Macskamenta jellemzői nagy vonalakban:

  • Természetes spray bármely korú macskának
  • Macskamentával: előhívja a játékos magatartást és stimulál. megakadályozza a bútorok összekarmolászását
  • Teljesen természetes: a legkiválóbb macskamentát tartalmazza
  • Hosszan tartó illat: a hatás érdekében már egyszer is elegendő felvinni
  • Űrtartalma: 60 ml

 

Megjegyzés:
Mindig figyeld macskádat. ha ezt a spray-t használtad! Az alkalmazott macskamenta mennyiségét igazítsd macskád érzékenységéhez! A túlzott macskamenta-fogyasztás ill. élvezet agresszív magatartáshoz vagy macskája megsérüléséhez vezethet. Soha ne fújd a spray-t közvetlenül a macskára vagy más állatra!


Adatok
Cikkszám
4241-1