Üdvözlünk a megújult ZsibiZoo webáruházon!

Kérdésed van?
Hívj: +3620 316 2502

Panzi Fitactive | Fit a Cat Complex Vitamin | 60 db
Panzi Fitactive | Fit a Cat Complex Vitamin | 60 db
1 700 Ft

Panzi Fitactive | Fit a Cat Complex Vitamin | 60 db

Gyártó
Panzi pet
Vitamint keresel cicádnak? Tekintsd meg a Panzi Fit a Cat Complex vitaminját. mely növeli az immunitást. valamint egyes élethelyzetekben nagyobb mennyiségű ásványi anyagra. és vitaminra van szükségük. amit ez az étrendkiegészítő biztosít. Tekintsd meg a Z
1 700 Ft
Egységár: 28 Ft/db
Részletek

A FIT-a-CAT COMPLEX 1000mg Tabletta kiegészítő eledel macskád számára. mely növeli az immunitást. A macskád szervezetének egyes élethelyzetekben - úgymint utazás. stressz. terhesség. szoptatás - nagyobb mennyiségű ásványi anyagokra és vitaminokra van szüksége. a FIT-a-CAT COMPLEX etetésével ezt a megnövekedett igényszintet is biztosítani tudja kedvencednek. A felnőtt állatoknál a termék javítja az általános közérzetet. és gyorsítja a betegség utáni felépülést. Egyetlen tabletta fedezi egy átlagos méretű és aktivitású macska napi szükségletét. A termékben található biotin. valamint omega-3. omega-6 zsírsavak támogatják a szőrzet anyagcsere folyamatait. így macskád pigmentációja élénk. bundája fényes lesz. A szőrzet állapota nagyon fontos kedvenceinknél. hiszen az egészséges szőrzet nagyobb ellenálló képességet biztosít a környezeti hatásokkal szemben. A FIT-a-CAT COMPLEX segítséget nyújt a bőrbetegségek (dermatitis. ekcéma. szőrhullás. rugalmasság. elvesztése. szőrtüszőatka elszaporodás ellen) alatti és utáni gyógyulási folyamatban.



A FIT-a-CAT COMPLEX körtét tartalmaz. A körte vitaminokat tartalmaz A. B1. B2. C. E. folsav és a niacin. Ugyancsak gazdag réz-. foszfor-és a kálium-. a kisebb mennyiségű kalcium-. klór-. vas-. magnézium-. nátrium-és a kén.



A körte egészségügyi előnyei:



• Vérnyomás: Körte anti-oxidáns és anti-karcinogén. amely segít megelőzni a magas vérnyomást és a stroke-ot.



• Koleszterin: A körte nagy mennyiségben tartalmaz a pektint. ez nagyon hasznos a koleszterinszint természetes alapú csökkentésére.



• Immunrendszer erősítő: A körte antioxidáns így támogatja kedvence immunrendszerét.



• Gyulladáscsökkentő hatás: A körtének természetes gyulladáscsökkentő hatása van. ezért segít enyhíteni fájdalmat különböző gyulladásos probléma esetén.



• Csontritkulás: A körte magas bór tartalmú gyümölcs. A bór segít a szervezetnek. hogy megtartsa a bevitt kalciumot. így megakadályozhatja. vagy késleltetheti az öregkori csontritkulást.



•Terhesség: A nagy mennyiségű folsav tartalma miatt magzatvédő hatást gyakorol.



A TAURINE: A taurin egy esszenciális aminosav. amely fontos szerepet játszik a normális szívizom funkció. a látás. és a szaporodás területén a macskák szervezetében. A taurin segíti az emésztést. Eltérően más aminosavaktól. taurin egy szabadgyökű aminosav a test szöveteiben. mint például a szív és a szemek.



Felhasználási javaslat: naponta 1 tabletta/10 testsúly kg-ra.EU által engedélyezett adalékanyagokat tartalmaz.



Összetétel: A vitamin: 300.000 NE/kg. D3 vitamin: 20.000 NE/kg. E vitamin: 300 mg/kg. B1 vitamin: 125 mg/kg. B2 vitamin 200 mg/kg. B6 vitamin: 100 mg/kg. Nikotinsav: 1000 mg/kg. Ca-d-pantotenát: 500 mg/kg. Biotin 4 mg/kg. körte. alga. taurin.


Adatok
Cikkszám
306391-1