Üdvözlünk a megújult ZsibiZoo webáruházon!

Kérdésed van?
Hívj: +3620 316 2502

Sera Koi Royal Large 3,8 liter
Sera Koi Royal Large 3,8 liter
6 900 Ft

Sera Koi Royal Large 3,8 liter

Gyártó
Sera
Sera Koi Royal Large 3,8 liter
A Sera Koi Royal Nature Large természetes alapanyagokból készült lemezes táplálék, amely mentes minden mesterséges színezéktől és tartósítószertől.
Kifejezetten nagyobb koi halak számára készült, elősegítve a megfelelő növekedést és jó közérzetet.
A jó emészthetőségének köszönhetően egész évben használható.
6 900 Ft
Egységár: 6 571 Ft/kg
Részletek
A Sera Koi Royal Nature Large egy természetes összetevőkből készült, kiváló minőségű táplálék, amely különösen a nagyobb méretű koi halak igényeit elégíti ki.
A táp mentes minden mesterséges színezéktől és tartósítószertől, így biztosítva, hogy halai természetes, egészséges étrendhez jussanak.

Ez a táplálék hozzájárul a koi halak egészséges növekedéséhez és vitalitásához, köszönhetően a benne található természetes ásványi anyagoknak, nyomelemeknek és hozzáadott vitaminoknak.
A jó emészthetőség miatt ideális választás az egész éves tápláláshoz, támogatva a halak védekező képességét és általános egészségi állapotát.

A Sera Koi Royal Nature család három különböző granulátum méretben elérhető: MINI, MEDIUM és LARGE, hogy megfeleljen a koik különböző növekedési ütemének.
A LARGE méretű granulátumok kifejezetten a nagyobb koik számára készültek, hogy biztosítsák a szükséges tápanyagokat a megfelelő növekedéshez.

Összetevők:
Gabonafélék
Halfehérje és halmelléktermékek
Növényi eredetű melléktermékek
Ásványi anyagok
Omega-zsírsavak
Béta-glükán
Hozzáadott vitaminok (A, D3, E)

Ez a táplálék biztosítja a koi halak számára a megfelelő tápanyagokat, elősegíti az egészséges növekedést, a vitalitást, és erősíti az immunrendszert.
Adatok
Cikkszám
07126-1