Üdvözlünk a megújult ZsibiZoo webáruházon!

Kérdésed van?
Hívj: +3620 316 2502

Sera Pond Mix Royal 3,8 liter
Sera Pond Mix Royal 3,8 liter
6 680 Ft

Sera Pond Mix Royal 3,8 liter

Gyártó
Sera
Sera Pond Mix Royal 3,8 liter
A Sera Pond Mix Royal egy természetes alapanyagokból készült, színezék- és tartósítószermentes tavi halaknak készült lemezes táplálék. Minden hal számára megfelelő, különösen a 6 cm-nél nagyobbaknak.
A táplálék gazdag energiában és fehérjében, valamint kiegészítő vitaminokat tartalmaz, miközben természetes táplálékállatok, például gammarus is megtalálhatók benne.
6 680 Ft
Egységár: 11 133 Ft/kg
Részletek
A Sera Pond Mix Royal Nature egy kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készült táplálék, amely ideális minden tavi hal számára.
Ez a lemezes táplálék mentes minden mesterséges színezéktől és tartósítószertől, biztosítva, hogy halai egészséges, kiegyensúlyozott étrendet kapjanak.
A táplálék különösen alkalmas 6 cm-nél nagyobb halak számára, hiszen gazdag energiában és fehérjében.
A tápláló pelyhek és rudak lehetővé teszik a változatos és teljes értékű táplálást.

A pelyhek válogatott gabonaféléket, halfehérjét és halmelléktermékeket tartalmaznak, amelyek kíméletesen kerülnek feldolgozásra a halak számára.
A természetes összetevők, mint például a gammarus (rákfélék), elősegítik a halak egészséges növekedését, miközben változatosságot biztosítanak étrendjükben.
A vitaminokban gazdag összetétel támogatja a halak immunrendszerét és általános jó közérzetét.

Összetevők:
Gabonafélék
Halfehérje és halmelléktermékek
Növényi eredetű melléktermékek
Gammarus (rákfélék)
Vitaminok (A, D3, E)

Ez a táplálék ideális választás, ha szeretné biztosítani halai számára a megfelelő tápanyagokat az egészséges növekedéshez és vitalitáshoz.
A Sera Pond Mix Royal Nature segít fenntartani a halak életerejét és élénk színeit, hozzájárulva a hosszú és egészséges élethez.
Adatok
Cikkszám
07102-1