Üdvözlünk a megújult ZsibiZoo webáruházon!

Kérdésed van?
Hívj: +3620 316 2502

Sera Reptil Herbivor 250ml
Sera Reptil Herbivor 250ml
2 600 Ft

Sera Reptil Herbivor 250ml

Gyártó
Sera
Válaszd a Sera Reptil Herbivor 250ml vitaminban gazdag termékünket. tekintsd meg a ZsibiZoo Webáruházban. valamint válogass további kínálatunkból!
2 600 Ft
Egységár: 3 250 Ft/kg
Részletek

A növényevő hüllőknek olyan táplálékra van szüksége. amely ballasztanyagokban gazdag növényeken alapszik. mint például a pitypang. a podagrafű. a lándzsás útifű. a sarkantyúvirág vagy a bogáncs.



Ugyan ezek az állatok paradicsomot és uborkát is szívesen esznek. mindkét zöldség alkalmatlan számukra kiegyenlítetlen kalcium- és foszfortartalmuk miatt.



A Sera Reptil Professional Herbivorral a Sera most egy olyan terméket kínál. amely biztosítja a fajtáknak megfelelő ellátást: a gyűrű 20 növényből. valamint magas tápértékű proteinekból és zsírokból álló ízletes összetételt tartalmaz.



A mag különösen gazdag létfontosságú vitaminokban. ásványi anyagokban. nyomelemekben és algákban. melyek erősítik a természetes ellenálló-képességet. Ugyanakkor ez a gondosan kiegyenlített keverék megelőzi a rettegett páncél- és csontlágyulást (Rachitis) is.



A hüllők egyéni ízlésétől függően a sera reptil Professional Herbivor áztatva. vagy friss zöld táppal keverve adagolható.

Tartalma: 80g


Adatok
Cikkszám
018104-1