Kérdésed van?
Hívj: (20) 316 2502
  • Foresto | Bolha - és Kullancs elleni nyakörv | 38 cm

Foresto | Bolha - és Kullancs elleni nyakörv | 38 cm

  • 7.400 Ft
  • Nettó ár: 7.400 Ft
  • Cikkszám: Foresto
  • Készletinfó: Készleten
+ -

A Foresto Bolha és kullancs elleni nyakörv egy kiváló minőségű, hosszantartó hatású termék, kistestű kutyák és macskák részére.

Manapság a legtöbb kullancs és bolha elleni védelem havi frissítést igényel. A rohanó világunkban viszont nem csoda, ha erről elfelejtkezünk – ezzel viszont a kutyánk és macskánk védtelenné válik a kullancsok és bolhák, s ami még fontosabb, az általuk terjesztett betegségek ellen.

A Foresto egyszerű megoldást kínál erre a problémára, hiszen egyszeri felhelyezéssel akár 8 hónapos védelmet biztosít a kutyának és ugyanennyi időre nyugalmat a gazdi számára.
A Foresto nyakörv sokkal több mint egy hagyományos nyakörv. Szabadalmaztatott eljárás segítségével a hatóanyagok folyamatos, alacsony dózisú felszabadulását teszi lehetővé – akár 8 hónapon keresztül. Ez kiváló védelmet biztosít kutyádnak és macskádnak, nem csak elpusztítja az élősködőket, de el is riasztja azokat, mielőtt csípnének. Ezzel a kullancsok által terjesztett betegségek átvitelének kockázatát is csökkenti.

a) Elpusztítja a kifejlett bolhákat és megelőzi a kutya és macska közvetlen közelében a lárvák fejlődését akár 8 hónapig 
b) Hatékony kifejlett, lárva- és nimfaállapotú kullancsok ellenA Foresto-t szigorú vizsgálatoknak vetettük alá kutyákon. A nagyon jó eredményeknek köszönhetően a terméket már akár 8 hetes kölykökön is lehet alkalmazni.
A tesztek azt is megmutatták, hogy a Foresto biztonságosan használható más készítményekkel, például rácseppentő oldatokkal és tablettákkal együtt. 
Mivel a hatóanyagok a nyakörv polimer mátrixába vannak integrálva, a Foresto vízálló és nem kell levenni úsztatás és fürdetés előtt. A kezelt állatokon a hatóanyag a bőr és szőrzet zsírrétegeiben tárolódik, korlátozva ezzel a vízbe jutást és megkímélve a környezetet.

Használati utasítás: Használat előtt bontsd ki a hermetikusan záró csomagolásból. Helyezd az állat nyakára úgy, hogy két ujjad a nyakörv alá férjen. Csatold be a nyakörvet, majd a feleslegesen lelógó részt vágd le. A nyakörv folyamatos viselés mellett akár 7-8 hónapig védelmet nyújt a bolhák és kullancsok ellen. 

Figyelmeztetés! Egyéni bőrérzékenység előfordulása esetén vedd le a nyakörvet az állatról. Használat után szappannal és bő vízzel kezet kell mosni. Ha szembe jut bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni.

   

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló