Kérdésed van?
Hívj: (20) 316 2502

Szállítási feltételek

Szállítási díjak Magyarország területén

A csomagokat az MPL Futárszolgálat kézbesíti, 8:00-tól 17:00 óráig.

A Magyar Posta általi szállítás utánvéttel illetve előre utalással történik házhozszállítással a megadott címre.

 

Vásárláskor a rendszer automatikusan számolja ki a fizetendő végösszeget, amely a szállítási költséget is tartalmazza.

A szállítási költség az ország területén egységesen 2280 Ft.

Amikor a vásárlás értéke eléri a 35.000 Ft-ot, akkor  0 Ft lesz a kiszállítás összege. Amennyiben a termék(ek) súlya meghaladja a 25kg-ot vagy terjedelmes ( Terjedelmes: Ha a három kiterjedésbeli mérete együttesen több 1800 mm-nél, de nem haladja meg a 3000 mm-t, vagy leghosszabb oldala 1000 mm-nél nagyobb, de nem haladja meg a 2400 mm-t, illetve alakja nem téglatest vagy boríték, természete miatt egyéb küldeménnyel nem rakható össze vagy eltérő kezelést kíván.) ,akkor nem érvényes a díjmentes szállítás.

A Raklapos szállítás esetén egyedi szállítási költséget adunk meg!

A fizetés természetesen megválasztható ugyanúgy (utánvét, vagy átutalás).

Minden  utánvétes rendelést 13 óráig fogadunk, így az addig beérkezett rendeléseket az adott napon raktárról összeállítjuk és 1-3 munkanapon belül várható a csomag MPL Futárszolgálattal. Ettől eltérő csomagérkezés esetén telefonon egyeztetünk a vásárlóval.

Átutalási fizetési mód esetén akkor küldjük a csomagot, ha a megrendelés ellenértéke hiánytalanul megérkezett a Zsibizoo számlaszámára.

 

Átutaláshoz szükséges adatok:

Átutaláshoz szükséges banki adatok:
Bank neve: K&H bank
Kedvezményezett: Herman Richárd E.V
Bankszámla: 10403428-50526784-50521006

 

Az utalásnál a megjegyzéshez írja be a megrendeléskor megadott nevet, hogy be tudjuk azonosítani a befizetését.

Kiszállítás utánvétes szállítás esetén

A megrendelést beérkezéskor feldolgozzuk, majd e-mailben visszaigazolunk. Fontos a pontos e-mail cím megadása, hiszen a megrendelést erre a címre igazoljuk vissza.

Ha a rendelés (munkanapon) 13 óráig megérkezik, akkor az adott napon a csomagot összekészítjük, becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak. Az átadás napján kap egy e-mail -t, melyben tájékoztatást kap a küldeményről. A csomagot az MPL Futárszolgálat kézbesíti 1-3 munkanapon belül.

 

Kiszállítás átutalásos szállítás esetén

A megrendelést beérkezéskor feldolgozzuk, majd e-mailben visszaigazolunk. Fontos a pontos e-mail cím megadása, hiszen a megrendelést erre a címre igazoljuk vissza.

 A csomagot összekészítjük miután megérkezett az átutalás, becsomagoljuk és átadjuk a futárszolgálatnak.  Az átadás napján kap egy e-mail -t, melyben tájékoztatást kap a küldeményről. Ha az utalás nem érkezik meg 13 óráig, akkor már csak a következő munkanapon tudjuk átadni a futárszolgálatnak a csomagot.

A küldemény nyomon követhető http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon, ahol a csomagazonosító első 13 karakterét kell beírni. Bővebb tájékoztatást a 06-40/31-32-33-as telefonszámon is kérhet.